Hoe klantenondersteuning te krijgen

Als je geen oplossing voor je probleem vindt in de documentatie of andere informatiebronnen over de app, raden we aan dat je contact opneemt met de Klantenondersteuning Ga naar de website van de Klantenondersteuning om contact op te nemen met onze experts die al je vragen over de installatie en het gebruik van het programma kunnen beantwoorden.

Opmerking: lees de regels voor ondersteuning voordat je contact opneemt met de Klantenondersteuning.